У Надвірній поліцейські охорони затримали чоловіка, що проник до будинку

У Надвірній поліцейські охорони затримали чоловіка, що проник до охоронюваного будинку. Близько 19 години вечора, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській...

У Надвірній поліцейські охорони затримали чоловіка, що проник до охоронюваного будинку.

Близько 19 години вечора, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про спрацювання з охоронюваного будинку, що у місті Надвірна. За даною адресою, негайно виїхав спільний наряд реагування поліції охорони та районного відділу поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці обстежили прилеглу територію будинку, де побачили невідому особу, яка намагалася тікати з двору. Чоловіка затримали.

Як з’ясували правоохоронці, 46-річний мешканець Надвірнянщини зламав пластикове вікно та намагався проникнути до помешкання з метою наживи, – прокоментував начальник Надвірнянського міжрайонного відділення поліції охорони капітан поліції Андрій Зубко.

Поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу Надвірнянського відділу поліції для встановлення деталей злочину. В ході розслідування було здійснено огляд прилеглої території та виявлено, що вікно тильної сторони охоронюваного будинку пошкоджено та відчинено, а на прилеглій території біля вказаного вікна стояв системний блок від комп’ютера.

За цим фактом передбачене кримінальне провадження ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням у житло. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває перевірка.

Читайте також: “Пізнай. Зрозумій. Збережи”: у Франківську відкрили виставку художника Модеста Сосенка. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...