Калуських школярів кличуть узяти участь у забігу до Дня міста

У рамках програми святкування Дня міста Калуша в п’ятницю, 28 травня, на стадіоні «Хімік» відбудуться міські легкоатлетичні змагання з бігу на «Калуську стацію-584» серед...

У рамках програми святкування Дня міста Калуша в п’ятницю, 28 травня, на стадіоні «Хімік» відбудуться міські легкоатлетичні змагання з бігу на «Калуську стацію-584» серед школярів та спортсменів Калуської територіальної громади, спортсменів області та всіх любителів бігу.

Забіги на 584 метри проводитимуться серед молодшої вікової групи (5-6 класи), середньої (7-8 класи) та старшої вікової групи (9-11 класи). Крім того, відбудуться забіги на цю дистанцію серед кращих спортсменів Калуської територіальної громади та спортсменів області, а також серед любителів бігу, інформують “Вікна”.

Учасники змагань у кожній віковій групі, які посядуть 1-3 місця, будуть відзначені грамотами та медалями від управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Калуської міської ради, а найкращий результат (рекорд) буде записано до історичного літопису результатів з бігу на «Калуську стацію».

Абсолютний переможець забігу на 584 метри отримає співрозмірну з відстанню дистанції грошову винагороду.

Розпочнеться цей масовий спортивний захід о 15.00.

Читайте також: У Сумах футбольна команда з Липової Долини перемогла “Прикарпаття”. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...