Відбулась ХI Архієпархіальна проща учнів катехитичних шкіл Івано – Франківської Архієпрахії. ФОТО

У суботу, 29 травня, відбулась XI архієпархіальна проща учнів катехитичних шкіл Івано – Франківської Архієпархії до Погінської чудотворної ікони, яку очолив Архієпископ і Митрополит...

У суботу, 29 травня, відбулась XI архієпархіальна проща учнів катехитичних шкіл Івано – Франківської Архієпархії до Погінської чудотворної ікони, яку очолив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Цьогоріч Пресвята Богородиця, прославлена у Погінській чудотворній іконі зібрала навколо себе близько 1500 осіб, серед яких були священники, катехити, ну і звичайно найголовніші прочани – діти та молодь.

Протягом прощі усі учасники мали можливість приступити до Святої Тайни покаяння, молитися Архиєрейську Божественну Літургію, брати участь у мистецькій програмі та весело спільно проводити час.

Проща була своєрідним підсумком навчального року у катехитичних школах і матиме своє продовження на парафіяльних християнських таборах. Захід провела Катехитична комісія за підтримки Івано-Франківської духовної семінарії та Братства свщмч. Йосафата.

Читайте також: На річках Прикарпаття очікується підйом води

Категорії
Життя
Новини
Loading...