На Прикарпатті економіст у банку привласнив 400 тис. грн. клієнтів

Повідомили про підозру в шахрайстві та підробці документів працівнику банку, який заволодів коштами клієнтів на загальну суму 400 тис. грн. За даними слідства, працівник...

Повідомили про підозру в шахрайстві та підробці документів працівнику банку, який заволодів коштами клієнтів на загальну суму 400 тис. грн.

За даними слідства, працівник банку упродовж 2014-2015 років незаконно привласнював кошти вкладників, інформує пресслужба прокуратури області.

Зловмисник вносив завідомо неправдиві відомості в електронно-обчислювальну систему й формував заявки, на підставі яких згодом перераховувались кошти потерпілих, гроші підозрюваний протиправно привласнював і розпоряджався ними на власний розсуд.

Загалом правоохоронці задокументували 44 епізоди такої протиправної діяльності, а загальна сума збитків клієнтам банку складає 400 тис. грн.

Наразі вживаються заходи для відшкодування завданої шкоди. Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Івано-Франківській області за оперативного супроводу УСР в області ДСР Нацполіції України.

Читайте також: На Прикарпатті рятувальники витягували корову, яка застрягла у болоті

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...