У Карпатах рятувальники цілу ніч розшукували туриста, який травмував голову. ФОТО

Четверо верховинських рятувальників цілу ніч розшукували у Карпатах травмованого львів’янина. Вдосвіта 6 червня його знайшли, надали домедичну допомогу та транспортували до села Шибене. Про...

Четверо верховинських рятувальників цілу ніч розшукували у Карпатах травмованого львів’янина. Вдосвіта 6 червня його знайшли, надали домедичну допомогу та транспортували до села Шибене.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише Суспільне Карпати.

Увечері 5 червня до надзвичайників селища Верховина надійшло повідомлення від групи туристів про те, що чоловік 1964 року народження зі Львова на полонині Луковиця травмував голову й потребує допомоги рятувальників. Телефонний зв’язок із львів’янином був.Рятувальники цілу ніч розшукували у Карпатах травмованого львів'янина

О 22:15 четверо надзвичайників виїхали на допомогу. За 2,5 години рятувальники добралися до місця. У той час на полонині Луковиця був сильний туман. Зв’язку із травмованим не було. 4 години знадобилося рятувальникам, щоб відшукати мандрівника.

О 4:45 надзвичайники знайшли львів’янина, наклали бинтову пов’язку на голову та транспортували до села Шибене – місця тимчасового проживання. Від медичної допомоги чоловік відмовився.

Читайте також: У Карпатах другий день розшукують туриста

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...