На Франківщині чоловік влаштував стрілянину у кафе

На Івано-Франківщині чоловік влаштував стрілянину у розважальному закладі та травмував іншого чоловіка. Про це повідомили в пресслужбі обласної поліції. Подія сталася ввечері 20 червня у селі...

На Івано-Франківщині чоловік влаштував стрілянину у розважальному закладі та травмував іншого чоловіка. Про це повідомили в пресслужбі обласної поліції.

Подія сталася ввечері 20 червня у селі Клубіці Тисменицької територіальної громали. Як з’ясувалося, 36-річний місцевий житель був у нетверезому стані, прийшов у кафе і почав сварку із компанією чоловіків. Суперечку продовжили на вулиці, але згодом вони розійшлися.

Однак чоловіка таке завершення не влаштувало, тому він пішов додому, взяв пневматичну рушницю та повернувся в кафе. Всередині закладу він вистрілив. 26-річний місцевий житель отримав поранення. Його госпіталізували у лікарню.

Стрілець втекти із закладу не встиг, його затримали інші відвідувачі. Пістолет направили на експертизу. Чоловіка затримали поліцейські, зараз вирішують питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: На Франківщині під час випускного отруїлися 10 людей, серед них діти

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...