У Франківську вдруге провели тенісний турнір “Меморіал Ігоря Пилипчука”

Тенісний турнір “Меморіал Ігоря Пилипчука” завершився в Івано-Франківську. Упродовж чотирьох днів за перемогу боролися спортсмени із 12 міст України. 24 червня вони зіграли свої...

Тенісний турнір “Меморіал Ігоря Пилипчука” завершився в Івано-Франківську.

Упродовж чотирьох днів за перемогу боролися спортсмени із 12 міст України. 24 червня вони зіграли свої фінальні поєдинки. Такі змагання в Івано-Франківську проводять вдруге.

Киянин Гліб Коваленко став чемпіоном в одиночному розряді. Хлопець у фінальному поєдинку змагався проти Ігоря Солов’я з Івано-Франківська. Для спортсмена – це не перша перемога. Тенісом хлопець займається вже дев’ять років.Другий рік поспіль: у Франківську провели тенісний турнір "Меморіал Ігоря Пилипчука"

“Він гарно грає. Але я в першому сеті дуже багато забив, дуже гарно відіграв. Тому виграв матч. По-перше, я зараз набагато краще набрав форму. По-друге, психологічно сильнішим став і набагато краще граю з правого боку, забрав важливі очки. Хочу далі поїхати на кваліфікацію, щоб хоча б вийти в основу, це вже буде добре”, – розповів Гліб Коваленко.

У фіналі серед дівчат змагалися Софія Сімків з Івано-Франківська та Вероніка Ключ зі Львова, яка і здобула перемогу. Софія Сімків розповідає, що стати першою на цьогорічних змаганнях їй завадила втома.Другий рік поспіль: у Франківську провели тенісний турнір "Меморіал Ігоря Пилипчука"

“Результатом я не дуже задоволена. Могло бути б краще. Я трохи втомилася за цей тиждень, і якось не дуже все вийшло. Ну трохи суперниця краще тримає і більше розводила мене”, – сказала Софія Сімків.

Головна суддя змагань Марія Гоголь розповідає, що до Івано-Франківська цьогоріч приїхали понад 30 спортсменів.

Другий рік поспіль: у Франківську провели тенісний турнір "Меморіал Ігоря Пилипчука"

“Минулого року ми проводили всеукраїнський тенісний турнір першої категорії до 14 років, а цього року ми проводимо турнір серед юнаків та дівчат до 16 років, – каже Марія Гоголь. – Велика кількість спортсменів брали участь минулого року, ми були їх раді бачити цього року. Звичайно, видно і їхній прогрес. Спортсмени стають дорослішими, коректніше себе поводять і відповідають своєму рівню, стараються і докладають максимальних зусиль на корті. Це приємно радує”.

За словами Марії Гоголь, тенісний турнір “Меморіал Ігоря Пилипчука” організатори планують зробити традиційним. Тому наступного року в червні Франківськ знову прийматиме змагання.

Читайте також: Освітяни зі Львова молилися в Центі паломника “Симеон Лукач”. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...