На Франківщині проведуть Міжнародний Бойківський інвестиційний форум

На Франкіщині готуються до проведення інвестиційного форуму. До 5 липня громади мають подати пропозиції, які можуть зацікавити іноземних інвесторів. Про це Суспільному Карпати розповів...

На Франкіщині готуються до проведення інвестиційного форуму. До 5 липня громади мають подати пропозиції, які можуть зацікавити іноземних інвесторів.

Про це Суспільному Карпати розповів виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук.

Ідея провести Міжнародний Бойківський інвестиційний форум “Expo 2021” виникла у Долинській ТГ. Участь у заході підтвердили 12 громад.

“Ми даємо платформу для того, аби виробники презентували свою продукцію. Бойківщина має набір спеціалізації, і вони чекають інвестицій, – каже Ігор Мельничук. – Перше завдання – показати “живих” виробників, друге – підготувати інвестиційні пропозиції”.

За словами директора Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, найбільший інвестор в Україні – це український інвестор. Близько 16 мільярдів доларів – це кошти заробітчан, які знаходяться закордоном: “Основним інвестиційним інструментом для них є купівля нерухомості. Громадам важливо створити інвестиційні інструменти”.

Ігор Мельничук каже, організатори вважають, що Міжнародний Бойківський інвестиційний форум “Expo 2021” може бути добрим початком для того, щоб інвестувати кошти у свою громаду, і не тільки у такі речі, як нерухомість, але у бізнес-сектори.

Провести Міжнародний Бойківський інвестиційний форум планують 30 вересня-1 жовтня.

Читайте також: Учениця зі Снятина набрала 200 балів на ЗНО з біології

Категорії
Гроші
Новини
Loading...