Водій, який вчинив ДТП з потерпілою на Косівщині, був п’яним. ФОТО

На Косівщині нетверезий водій легковика не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини у кювет, де зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії травмувалася пасажирка транспортного засобу....

На Косівщині нетверезий водій легковика не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини у кювет, де зіткнувся з деревом.

Внаслідок аварії травмувалася пасажирка транспортного засобу. За цим фактом  слідчі розпочали кримінальне провадження та встановлюють усі обставини події.

7 липня о 06:30 сталася аварія у селі Стопчатів, Яблунівської територіальної громади. Поліцейські попередньо встановили, що 26-річний мешканець Коломийщини, керуючи автомобілем «Ауді А-80» рухався автодорогою Р-24 із сполученням «Кам’янець Подільський – Татарів». Водій на закоокругленій ділянці дороги не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та з’їхав у кювет і врізався у дерево.

В транспортному засобі перебували водій та три пасажири.

У резутьтаті ДТП 19-річна пасажирка, місцева мешканка, отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікувального закладу, інші не травмовані.

Керманича перевірено на стан сп’яніння, результат позитивний – 1.48 проміле.

За фактом аварії слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Категорії
Життя
Новини
Loading...