До +33 градусів: в Україні посилюється спека

Найближчими днями Україну накриє спекотна погода. 9 липня протягом дня стовпчики термометрів у більшості областей України підніматимуться до +29+33 градусів. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко....

Найближчими днями Україну накриє спекотна погода. 9 липня протягом дня стовпчики термометрів у більшості областей України підніматимуться до +29+33 градусів.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

“Антициклон врешті решт дійшов до України. У п’ятницю дощів в нас не буде. На відміну від, наприклад, Німеччини та Франції, де циклон зумовить і дощі, й прохолоду. Проте спека посилюється”, – пише синоптик.

Як пише Діденко, найближчими днями наступного тижня також, буде спекотно, особливо в східній частині України, до +30, +35 градусів.

“Перший освіжаючий дощ, який видно на прогностичному київському горизонті – на Петра й Павла, 12-го липня. Але гаряча погода все одно ще триватиме”, – додає Наталка Діденко і наголошує, що не варто забувати панамки, віяла, маленьку водичку у сумочку чи велику – в машину.

“Поступайтеся місцем старшим та дітям у водоймах, які  прогнозують будуть перенасичені найближчими днями”, – підсумувала синоптик.

Читайте також: Ще один франківець отримав звання “Почесний Громадянин міста Івано-Франківська”

Категорії
Життя
Новини
Loading...