У Франківську парковки поділили на чотири зони – в кожній інша ціна. ПЕРЕЛІК

Восьмого липня під час засідання 11-ої сесії франківської міської ради депутати внесли зміни в рішення про встановлення місцевих податків і зборів на території тергромади....

Восьмого липня під час засідання 11-ої сесії франківської міської ради депутати внесли зміни в рішення про встановлення місцевих податків і зборів на території тергромади.

За словами директорки департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Світлани Криворучко, місто запроваджує поділ на чотири паркувальні зони.

Плата за паркування встановлюється відповідно до зон, пише “Галка”.

Нагадаємо, раніше міський голова Руслан Марцінків зазначав, що хоче зменшити кількість автомобілів у центральній частині міста та збільшити надходження у бюджет від паркувальних майданчиків.

Ставки збору за місця для паркування транспортних засобів встановлюються за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування ТЗ у гривнях за 1 кв. метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності, відповідно до зон паркування:

  • у першій зоні паркування – у розмірі 0,075 відсотка мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року;
  • у другій зоні паркування – у розмірі 0,05 відсотка;
  • у третій зоні паркування – у розмірі 0,03 відсотка;
  • у четвертій зоні паркування – у розмірі 0,015 відсотка.

*Під час обговорення вирішили виключити зі списку паркувальні зони на Північному бульварі та Бельведерській.

У випадку створення нової спеціальної земельної ділянки, відведеної для паркування, до прийняття рішення міської ради про внесення її до певної зони, діятиме ставка збору, встановлена для четвертої зони.

Читайте також: На Калущині дівчина блукає селами і не може згадати, де живе

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...