Стала відома вартість квитків на перший домашній матч “Прикарпаття” в новому сезоні

В суботу, 7 серпня, МФК “Прикарпаття” в рамках 3-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги прийматиме на стадіоні “Рух” відроджений харківський...

В суботу, 7 серпня, МФК “Прикарпаття” в рамках 3-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги прийматиме на стадіоні “Рух” відроджений харківський “Металіст”. Перший домашній матч сезону зможуть відвідати до 4000 тисяч глядачів. Саме таку кількість вболівальників можна розмістити на трибунах стадіону згідно тимчасового медичного протоколу. У середу, 4 серпня, розпочався попередній продаж квитків на матч. 

Про це повідомляє Фіртка з посиланням на пресслужбу “Прикарпаття”.

Вартість квитка на матч становитиме 50 гривень. Для учасників АТО, власників “Картки іванофранківця” та дітей віком до 14 років (у супроводі батьків) вхідний квиток вартуватиме 1 гривню.  Однак кількість пільгових місць, як зазначили в клубі, є обмеженою.

“Дані пільгові категорії можуть отримати квиток в касі за символічною ціною, пред’явивши відповідне посвідчення, яке потрібно показати при проходженні контролю на вході до трибун стадіону”, – повідомляє пресслужба команди.

Також вболівальникам слід звернути увагу, що квитки можна буде придбати лише у касах стадіону! На відміну від минулих років, коли квиток чи абонемент можна було оформити онлайн.

Каси з продажу квитків на МЦС “Рух” (вул. Чорновола, 128) працюватимуть за наступним графіком:

4 серпня (середа) – з 16.00 до 19.00

5 серпня (четвер) – з 16.00 до 19.00

6 серпня (п’ятниця) – з 16.00 до 19.00

7 серпня (субота) – з 12.00 до початку матч

Читайте також :

Категорії
Спорт
Новини
Loading...