У Верховині два квадроцикли з’їхали в потік – є травмовані

Вчора, 5 серпня, о 17:58 годині в селищі міського типу Верховина трапилася ДТП. Рятувальники  надали допомогу на місці аварії. Як повідомили в Головному управлінні...

Вчора, 5 серпня, о 17:58 годині в селищі міського типу Верховина трапилася ДТП. Рятувальники  надали допомогу на місці аварії.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС, 2 квадроцикли з’їхали в потік Жаб’євський. Рятувальники доправили потерпілих до автомобіля ШНМД.

Вранці шостого серпня стали подробиці інциденту, передає “Галка”. Близько 19:29 41-річний громадянин Республіки Білорусь з Бресту, керуючи квадроциклом «Kawasaki KVF 360B6», рухаючись ділянкою ґрунтової автодороги по вулиці Жаб’євський потік в селищі Верховина, не справився із керуванням та допустив перекидання квадроцикла в прилеглий до автодороги обрив.

В результаті перекидання пасажирка квадроцикла – 29-річна мешканка білоруського Вітебська отримала травми, з якими її госпіталізували у “Верховинську райлікарню”. Водія також доставили у медзаклад, однак від госпіталізації він відмовився.

Читайте також: У річці на Франківщині масово гине риба

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...