“Дім Сірка” у Франківську тимчасово не прийматиме безпритульних тварин

Івано-франківський притулок “Дім Сірка” тимчасово не прийматиме тварин на утримання через те, що вольєри переповнені. Про це Суспільному повідомила голова благодійної організації “Дім Сірка”...

Івано-франківський притулок “Дім Сірка” тимчасово не прийматиме тварин на утримання через те, що вольєри переповнені.

Про це Суспільному повідомила голова благодійної організації “Дім Сірка” Наталія Когут. Окрім того, волонтери боргують понад пів мільйона гривень за їжу для собак та послуги у ветеринарних поліклініках.

Світлана Радченко волонтерить у притулку “Дім Сірка” майже рік. Жінка розповідає, окрім неї тут працюють ще 9 людей. Почергово вони годують собак, прибирають та вигулюють тварин.

На прибиранні і на їжі я — постійно. Мій робочий графік: прийшла, прибрала, приготували кашу, роздали їсти та водичку. Потім пройшлися другий раз, тим, що маленькі, дали їсти. Ось це — мої обов’язки, — розповідає волонтерка.

Світлана Радченко каже, у притулку є 100 вольєрів та приблизно 400 собак. За її словами, це на понад сотню тварин більше, ніж волонтери планували утримувати.

Сьогодні вже було знову 4 автівки. Привозять котиків, песиків, цуценят. Буває, що приходиш, а коробка стоїть, залишають нам, а їх немає куди вже пхати. Вольєри всі забиті. Там, де має жити 2 собаки, живе — 4-5, — каже Світлана Радченко.

Категорії
Новини
Новини
Loading...