Влада Івано-Франківська буде преміювати освітян, які вакцинувалися

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив про ініціативу мерії щодо фінансового стимулювання освітян, які проходять вакцинацію.  Про це він розповів вранці 12 серпня в...

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив про ініціативу мерії щодо фінансового стимулювання освітян, які проходять вакцинацію. 

Про це він розповів вранці 12 серпня в ефірі “Західного полюсу”.

Як відомо, у франківській громаді кожен третій вчитель відмовився від вакцинації проти COVID-19. У дитсадках ситуація ще гірша.

За словами Марцінківа, освітянам потрібно вакцинуватися, аби в громаді знову не ввели дистанційне навчання. Зараз у мерії готують розпорядження міського голови щодо преміювання вакцинованих вчителів шкіл та вихователів дитсадків, передає “Галка”. 

В нас є школи, де більше 90% вчителів вакцинувалися, а є, де менше 30%. Прошу, аби ми не переходили на дистанційне навчання – вакцинуватися. Вакцинація добровільна. Але школи і діти можуть бути додатковими поширювачами коронавірусу. Тому ми будемо мотивувати. Будемо преміями стимулювати тих, хто вакцинувався. В межах законодавства. Стимулювати і мотивувати, я вважаю, це є правильно, – сказав Марцінків.

Категорії
Місто
Новини
Loading...