У Франківську за добу зафіксували майже 100 порушень закону

Поліцейські Івано-Франківщини систематично проводять оперативно-профілактичні заходи на Івано-Франківщині. Минулої доби такі відпрацювання відбулися в обласному центрі, а за їх результатами розпочато чотири кримінальні провадження...

Поліцейські Івано-Франківщини систематично проводять оперативно-профілактичні заходи на Івано-Франківщині. Минулої доби такі відпрацювання відбулися в обласному центрі, а за їх результатами розпочато чотири кримінальні провадження і складено майже сотню адмінматеріалів.

Комплексне відпрацювання спрямоване як на розкриття злочинів, так і на їх запобігання, щоб мешканці почувалися у безпеці. Йдеться про крадіжки та незаконний обіг наркотичних засобів, запобігання незаконному обігу зброї, забезпечення безпеки дорожнього руху, забезпечення публічного порядку.

18 серпня до складу піших та мобільних нарядів керівництво поліції області залучило працівників Івано-Франківського районного управління поліції, поліцейських управління боротьби з наркозлочинності в області та нацгвардійців.

За результатами проведеного відпрацювання правоохоронцями виявлено і задокументовано майже сотню адміністративних правопорушень.

Зокрема перевірено адміннаглядних і раніше судимих осіб (за 8 фактами складено протоколи за ст. 187 КУпАП), перевірено десяток правопорушників, які вчиняли домашнє насильство (на 6 осіб складено протоколи за ст. 173-2), складено 12 протоколів за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП), перевірено більше як двадцять власників зброї (на 2 складено протоколи за ч. 1 ст. 192).

Щодо кримінальних проваджень, то одне з них розпочато за ст. 126-1 (вчинення домашнього насильства), а ще три – за ст. 185 (крадіжка з домоволодінь франківців) Кримінального кодексу України. Усіх правопорушників поліцейські встановили і наразі за цими фактами тривають досудові розслідування.

Читайте також: Стало відомо, з ким зіграє “Прикарпаття” у наступному етапі Кубку України

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...