Прикарпатця, який шість років не платив аліменти, покарав суд

Яремчанський міський суд виніс вирок у справі про злісну невиплату батьком аліментів. Як стало відомо, житель Яремчанщини шість років не платив аліменти. Згідно рішення...

Яремчанський міський суд виніс вирок у справі про злісну невиплату батьком аліментів.

Як стало відомо, житель Яремчанщини шість років не платив аліменти. Згідно рішення Коломийського міськрайонного суду від 29.04.2015, він був зобов’язаний сплачувати на користь ексдружини по 600 гривень щомісячно до досягнення дитиною повноліття.

Проте, будучи працездатною особою, знаючи про покладений на нього судовим рішенням обов’язок щодо сплати аліментів, з лютого 2015 року по квітень 2021 року чоловік ухилявся від виплати коштів на утримання неповнолітнього сина. Це призвело до виникнення заборгованості в сумі 51 820 гривень.

На суді потерпіла просила покарати обвинуваченого у відповідності до вимог закону. А обвинувачений у судовому засіданні свою вину  визнав повністю, щиро розкаявся та підтвердив обставини вчинення ним злочину.

18 серпня 2021 року Яремчанський міський суд визнав чоловіка винним у злісній невиплаті аліментів. Йому призначили покарання у вигляді 120 годин громадських робіт. Борг по аліментах він також все ще повинен заплатити.

Читайте також : У день Прапора України в селі Старий Угринів підіймуть найвищий прапор Прикарпаття

Категорії
Гроші
Новини
Loading...