У Франківську на перехресті вулиць Коновальця та Сахарова зіткнулись “швидка” та Citroen

22 січня, близько 19.45 трапилася ДТП за участі легкового автомобіля Сітроен та карети швидкої допомоги. Про це МІСТУ повідомили очевидці події. Зі слів очевидця, з яким...

22 січня, близько 19.45 трапилася ДТП за участі легкового автомобіля Сітроен та карети швидкої допомоги.

Про це МІСТУ повідомили очевидці події.

Зі слів очевидця, з яким нам удалося поспілкуватися, карета швидкої допомоги рухалася по вулиці Коновальця з боку Обласної дитячої лікарні без увімкнених проблискових маячків та звукових сигналів. І тільки безпосередньо перед перехрестям вулиць Коновальця і Сахарова водій увімкнув маячок без звукового сигналу. Після цього відбулося зіткнення. Водій Сітроена, за його словами, рухався на зелене світло світлофора.

У момент зіткнення у швидкій не було пацієнтів.

Потерпілих немає.

Поліція ж повідомляє, що 53-річний водій, керуючи автомобілем швидкої допомоги Peugeot був неуважним, рухаючись на перехресті на заборонний сигнал світлофора, з увімкненими проблисковим маячками, не впевнився в безпеці дорожнього руху та здійснив зіткнення з транспортним засобом Citroen C4, який у свою чергу не надав перевагу у русі транспортному засобу, який рухався з увімкненими проблисковими маячками, під керуванням 31-річного водія.

Унаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження із матеріальними збитками. На обох водіїв транспортних засобів складено протоколи за ст. 124.

Нагадаємо, що на Прикарпатті водій “Renault” наїхав на пішохода.

Категорії
Новини
Новини
Loading...