Поліцейські затримали франківця, який розповсюджував порно

Франківець виготовляв та в подальшому розповсюджував в інтернеті відеопродукцію порнографічного характеру. Слідчі вилучили доказову базу та розпочали кримінальне провадження. Протиправну діяльність фігуранта припинили співробітники...

Франківець виготовляв та в подальшому розповсюджував в інтернеті відеопродукцію порнографічного характеру. Слідчі вилучили доказову базу та розпочали кримінальне провадження.

Протиправну діяльність фігуранта припинили співробітники міграційної поліції, кіберполіції спільно зі слідчими Івано-Франківського районного управління поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури Івано-Франківська.

Як з’ясували слідчі, 27-річний франківець здійснював відеозйомку порнографічного характеру, після цього розповсюджував виготовлену продукцію через платні сайти.

26 січня працівники поліції провели обшук за місцем проживання чоловіка. За результатом обшуку правоохоронці вилучили ряд речових доказів, які направлено на проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчими вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру за ч. 2, 3 ст. 301 Кримінального кодексу України. Йдеться про виготовлення, зберігання чи розповсюдження творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру, кіно- та відеопродукції.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...