У Калуші передбачили понад 2 мільйона гривень на ремонт казарми

У корпусах 3-ї патрульної роти військової частини 1241 Національної гвардії України, що дислокується у місті Калуші на Івано-Франківщині, тривають ремонті роботи, повідомляють на сторінці....

У корпусах 3-ї патрульної роти військової частини 1241 Національної гвардії України, що дислокується у місті Калуші на Івано-Франківщині, тривають ремонті роботи, повідомляють на сторінці.

У 2022 році з місцевого бюджету заплановано виділення 2 331 000 гривень на продовження ремонтних робіт. За цей кошт продовжать заміну віконних та дверних блоків, а також демонтаж та монтаж систем опалення.

Ремонтні роботи розпочались наприкінці 2021 року і з місцевого бюджету на них було виділено 117 000 гривень. За цей кошт замінено частину вікон.

«Наразі на об’єкті пройшла планова нарада, під час якої командир військової частини 1241 та заступник міського голови Мирослав Тихий узгодили продовження робіт, – говорить заступник начальника Західного територіального управління з тилу полковник Володимир Кот. – Посадовці мали змогу оглянути об’єкт та оцінити масштаб майбутніх робіт».

Возможно, это изображение (снег и дерево)
Категорії
Гроші
Новини
Loading...