У Франківську після бійки чоловік лежить у реанімації

Словесний конфлікт між двома чоловіками виник неподалік нічного клубу в Івано-Франківську. Під час інциденту один із чоловіків наніс тяжкі тілесні ушкодження іншому. Потерпілий наразі...
Словесний конфлікт між двома чоловіками виник неподалік нічного клубу в Івано-Франківську. Під час інциденту один із чоловіків наніс тяжкі тілесні ушкодження іншому. Потерпілий наразі у реанімації, за його життя борються медики.

Минулих вихідних вночі до поліції звернулися медики і повідомили, що до лікарні доставлено чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями голови. Слідчі встановили, що напередодні, опівночі, між 25-річним потерпілим та 33-річним зловмисником виник конфлікт.

На це вказують камери відеоспостереження неподалік місця злочину та очевидці. У ході конфлікту старший чоловік завдав удару молодшому в область голови. У результаті отриманих трав потерпілого доставлено у медзаклад.

В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника і затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за вчинення злочину, передбачено ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 22 лютого підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Читайте також: Франківський “Пласт” організовує змаг, приурочений пам’яті Небесної Сотні

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...