Школярка з Прикарпаття віддала своє волосся на продаж, щоб допомогти онкохворій дівчині

Школярка Олександра із селища Кути Косівського району обрізала своє волосся, щоб продати. Гроші планує віддати на лікування онкохворої прикарпатки Ольги Гордій. Про це Суспільному розповіла волонтерка...

Школярка Олександра із селища Кути Косівського району обрізала своє волосся, щоб продати. Гроші планує віддати на лікування онкохворої прикарпатки Ольги Гордій. Про це Суспільному розповіла волонтерка Юлія Таринська.

З її слів, про хворобу Ольги (рак крові) у штабі громадської організації “Гуцульські волонтери” дізналися за п’ять днів до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Тоді відкрили збір грошей на лікування.

«9 червня прийшла Олександра з мамою. Вони просто принесли мені волосся в пакеті: “Бери, це — для Олі”. Я кажу: “Як для Олі? Їй не треба перуки”. Аж потім я зрозуміла, що в дівчинки “свіжа” зачіска. Те волосся ще було теплим”, — пригадує Юлія Таринська.

Оголошення про продаж волосся Олександри волонтерка розмістила на своїй Facebook-сторінці. Отримані гроші перекажуть на лікування онкохворої Ольги Гордій.

“Ми хочемо, щоб це волосся купили за нормальною ціною, щоб це не були перекупники. Можливо, якась людина хоче зшити собі перуку і шукає волосся, можливо, хтось за кордоном”, — каже Юлія Таринська.

Для охочих допомогти продати чи придбати волосся Олександри волонтерка оприлюднила номер телефону 096 880 87 05.

Категорії
Життя
Новини
Loading...