В Івано-Франківську відбулося перше пленарне засідання 18-ї сесії обласної ради

У середу, 7 грудня 2022 року, відбулося перше пленарне засідання 18-ї сесії обласної ради восьмого демократичного скликання. Пише  Івано-Франківська обласна рада Перед початком роботи сесії...

У середу, 7 грудня 2022 року, відбулося перше пленарне засідання 18-ї сесії обласної ради восьмого демократичного скликання.

Пише  Івано-Франківська обласна рада

Перед початком роботи сесії керівники області вручили відзнаки з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування. Опісля депутати затвердили порядок денний, до якого, за рекомендацією президії обласної ради та колег, включили 18 питань.

На початку сесійного засідання голова обласної ради Олександр Сич представив депутатському корпусу звіт про другий рік роботи на посаді. Також депутати схвалили звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо відновлення історичної справедливості та перейменування російської федерації на Московію.

З метою забезпечення на території області заходів оборонної роботи, мобілізаційної підготовки, організації та виконання завдань територіальної оборони інших військових формувань депутатський корпус схвалив Програму забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Івано-Франківській області на 2023-2027 роки. Водночас була затверджена Концепція енергетичної ефективності Івано-Франківської області на 2023-2027 роки.

Відповідно до плану роботи обласної ради депутати заслухали інформацію про виконання обласного бюджету за 9 місяців 2022 року та внесли зміни до головного фінансового документу.

Серед іншого були прийняті рішення щодо внесення змін до двох обласних програм, реорганізацію трьох обласних закладів охорони здоров’я та безоплатну передачу майна, зокрема і на військові потреби.

Категорії
Влада
Новини
Loading...