Троє борців з Калуша стали переможцями European Open School Combat Games-2023

29 травня у столиці Сербії Белграді стартував учнівський спортивний фестиваль European Open School Combat Games-2023, вя ких вдало виступили вихованці калуської школи вільної боротьби....

29 травня у столиці Сербії Белграді стартував учнівський спортивний фестиваль European Open School Combat Games-2023, вя ких вдало виступили вихованці калуської школи вільної боротьби.

Змагання триватимуть до 3 червня 2023 року, інформують “Вікна”.

Цими днями визначатимуть найсильніших учнів до 17 років з дев’яти видів спорту. Українці візьмуть участь у шести видах, а саме: дзюдо, боротьба самбо, таеквон-до ВТФ, таеквон-до, боротьба вільна та боротьба греко-римська, розповіла директорка ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради Мар’яна Квятковська.

У програмі ігор — не тільки змагання, а й оглядові екскурсії та представлення культур країн-учасниць. Вихованці калуської спортивної школи також представили збірну на цих іграх і вже вибороли три медалі.

Золото European Open School Combat Games виборола борчиня Христина Демчук з Калуського ліцею №6.

Срібло престижного турніру завоювали також борці Михайло Дідошак з Калуського ліцею №2 та Соломія Петрів з Калуської гімназії №9. Підготували переможців Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізкультури і спорту України Юрій Кірілов та Мар’яна Квятковська.

Категорії
Спорт
Новини
Loading...