Обіцяють високу зарплату: в Івано-Франківську шукають водіїв комунального транспорту

Цього тижня у Івано-Франківську запустили два оновлені комунальні маршрути. Один – автобусний, інший – тролейбусний. Проте, бракує водіїв. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська...

Цього тижня у Івано-Франківську запустили два оновлені комунальні маршрути. Один – автобусний, інший – тролейбусний. Проте, бракує водіїв.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час ефіру на радіо «Західний полюс», пишуть Версії.

«Найбільша проблема зараз з водіями. У нас шалений брак водіїв автобусів. Якщо на тролейбуси ідуть жінки вчитися. То з водіями автобусів є проблема. Зважаючи на те, що держава не бронює певного віку водіїв автобусів, тому є така ситуація», – пояснює міський голова.

Руслан Марцінків наголошує, що КП «Електроавторанс» запрошує на роботу усіх хто має навики, водійське посвідчення, бажання та можливість бути водієм комунального транспорту. До слова, якщо людина немає навиків, то керувати тролейбусом навчать на підприємстві.

«На водія тролейбуса ми самі навчаємо, маємо ліцензію. Можна прийти без навиків і піти на курси при тролейбусному депо», – відмітив Марцінків.

Очільник франківської громади каже, що водієм автобуса можуть бути і жінки. Але водночас попереджає, що це важка робота.

«Хто б і що не казав, але робота водія тролейбуса чи автобуса є важкою. Постійна робота з людьми, о 6 годині ранку потрібно вже починати працювати але хороший заробіток, у нас водії отримують від 20 тисяч гривень», – сказав Руслан Марцінків.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...