До Івано-Франківська з’їхались понад 250 кращих фізичних терапевтів України

Перший всеукраїнський конгрес фізичної терапії: ресурси, здобутки та потенціал в умовах війни Інформує Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Понад 250 кращих фізичних терапевтів України...

Перший всеукраїнський конгрес фізичної терапії: ресурси, здобутки та потенціал в умовах війни

Інформує Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА

Понад 250 кращих фізичних терапевтів України з’їхались до Івано-Франківська. Тут вони обмінювалися досвідом з колегами, підвищували свою кваліфікацію, спілкувались та надихались.

Участь у відкритті конгресу взяли Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА та в.о. директора департаменту Володимир Дзьомбак.

Серед спікерів – національні та іноземні експерти, які ділилися власними кейсами, обговорювали свої дослідження та здобутки. Разом спілкувались про нові ідеї та можливості їх впровадження у час війни.

У форматі лекцій, воркшопів та майстер-класів учасники мали можливість: -розширити та актуалізувати свої знання у сфері фізичної терапії травм війни, зокрема й на гострому етапі реабілітації; -дізнатись більше про сучасні підходи нейрореабілітації, особливості фізичної терапії у педіатрії, формальну та неформальну освіту ФТ та місце фізичної терапії в мультидисциплінарній реабілітаційній команді.

Панельні дискусії були присвячені обговоренню актуальних питань розвитку фізичної терапії в реаліях повномасштабної війни. Пишаємось, що Перший всеукраїнський конгрес з фізичної терапії відбувся саме на Прикарпатті! Дякуємо організаторам, спікерам та учасникам!

 Конгрес організовано в межах ініціативи Першої леді Олена Зеленська з розбудови ефективної системи реабілітації Всеукраїнське об’єднання фізичних терапевтів разом із БФ Пацієнти України та в рамках проєкту Реабілітація травм війни, який реалізується за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні, European Union in Ukraine та Nova Ukraine.

За підтримки Міністерство охорони здоров’я України, НСЗУ Національна служба здоров’я України, Міністерство соціальної політики України, Офіс Президента України та радниці-уповноваженою Президента з питань безбар’єрності Тетяна Ломакіна.

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...