В Івано-Франківську виступить неймовірний романтик Максим Бородін

Неймовірно романтична програма «Як би не ти…» від півфіналіста “Голосу країни-12”! 27 березня у «ККЗ Арена-Центр» виступить український співак Максим Бородін. Початок концерту о...

Неймовірно романтична програма «Як би не ти…» від півфіналіста “Голосу країни-12”! 27 березня у «ККЗ Арена-Центр» виступить український співак Максим Бородін. Початок концерту о 19:00, повідомили організатори VINIL Concert agency. 

У супроводі музикантів Максим Бородін виконає найкращі пісні, які вже стали хітами – «Якби не ти», «Чайка», «Скажи мені», «Моя країна» та багато інших, а також декілька авторських версій відомих українських композицій.

«Я певен, що багато людей кохають, але бояться в цьому зізнатися, тому хочу нагадати про те, що поруч з коханими світ відчувається по-іншому», – відверто каже співак.

Організатори зазначають, що Максим Бородін вразить усіх своїм потужним голосом та здатністю донести найглибші почуття через музику. 

«Кохання є найпрекраснішим  почуттям, тож чудово проведений вечір з романтичними піснями ще раз нагадає усім про найтепліші почуття! Ваша кохана відчує себе особливою, коли для неї пролунає «Якби не ти – я б не вірив в любов», а неймовірна, романтична атмосфера на концерті Максима Бородіна подарує справжнє свято! Зробіть красивий подарунок своїм близьким», – запрошують на подію організатори VINIL Concert agency. .

Квитки можна придбати за посиланням:
https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/maksim-borodin-13/order/

Відео:

РЕКЛАМА

Категорії
ТОП
Новини
Loading...