У Бурштині після ракетної атаки рф лікарня й школи залишилися без тепла

У Бурштині працюють над подоланням наслідків масованого ракетного удару, який ворог завдав вчора на світанку. Після ракетної атаки лікарня й школи залишились без тепла....

У Бурштині працюють над подоланням наслідків масованого ракетного удару, який ворог завдав вчора на світанку. Після ракетної атаки лікарня й школи залишились без тепла. Тож з 25 березня у школах запровадили весняні канікули.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Працюємо над тим, щоби якнайшвидше ліквідувати наслідки та допомогти людям. Внаслідок ракетних обстрілів по об’єкту критичної інфраструктури десятки багатоквартирних житлових будинків та приватних домоволодінь, кілька закладів освіти залишились без теплопостачання. Відтак прийнято рішення з 25 березня запровадити для школярів весняні канікули, – йдеться у повідомленні.

Без тепла залишилась і медична установа, де наразі перебувають понад сто пацієнтів. Вирішено обігрівати приміщення альтернативними джерелами.

Вже відкрили 2 мобільні пункти незламності, один з яких розташований у центральній частині міста, інший – у спальному районі.

Також готові приймати людей 10 стаціонарних пунктів обігріву, де місцеві жителі матимуть змогу зігрітись, випити гарячого чаю. За потреби найближчим часом є можливість розгорнути ще 4 додаткові. Усі служби продовжують працювати у посиленому режимі, – додала голова  ОВА.

Категорії
Новини
Новини
Loading...