В ІФНМУ безкоштовно протезуватимуть зуби військовим

Івано-Франківський національний медичний університет та Національна служба здоров’я України уклали договір у рамках пілотного проєкту Міністерства охорони здоров’я України щодо зубопротезування  для військових. Про...

Івано-Франківський національний медичний університет та Національна служба здоров’я України уклали договір у рамках пілотного проєкту Міністерства охорони здоров’я України щодо зубопротезування  для військових.

Про це повідомила пресслужба університету.

“З огляду на обмеженість фінансового ресурсу та водночас у зв’язку з травматизацією на війні та нагальною необхідністю надання відновлювальної стоматологічної допомоги, гостро стоїть питання у забезпеченні зубопротезування першочергово для військових, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, “- йдеться в повідомленні.

В Івано-Франківському національному медичному університеті стоматологічні кафедри упродовж тривалого часу проводять безплатне зубопротезування для українських військових, і участь у цьому пілотному проєкті допоможе забезпечити послугою зубопротезування ще більшу кількість військовослужбовців.

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...