Зеленський нагородив лікаря з Франківщини Володимира Веселовського медаллю “За врятоване життя”

Президент Зеленський нагородив ортопеда-травматолога з Івано-Франківщини Володимира Веселовського медаллю “За врятоване життя”. Про це на Facebook-сторінці повідомив міський голова Надвірної Зіновій Андрійович. “Історія справжнього...

Президент Зеленський нагородив ортопеда-травматолога з Івано-Франківщини Володимира Веселовського медаллю “За врятоване життя”.

Про це на Facebook-сторінці повідомив міський голова Надвірної Зіновій Андрійович.

“Історія справжнього героїзму, що вражає душу! Ми не перестаємо захоплюватися мужністю та самовідданістю наших лікарів, які без вагань, не шкодуючи свого життя, допомагають іншим”, — йдеться у дописі.

Лікар ортопед-травматолог Надвірнянської дитячої лікарні Володимир Веселовський служить у лавах 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” від початку повномасштабного вторгнення.

“Своїм професіоналізмом, відвагою та самовідданістю Володимир Михайлович робить все можливе, щоб повернути здоровʼя та повноцінне життя нашим героям, які стали на захист рідної землі. Його вміння, досвід та невтомна праця врятували безліч життів на передовій, а його самовідданість та людяність вкотре довели, що наші медики — це справжні лицарі, які не шкодують себе заради інших”, — пише Андрійович.

Категорії
Новини
Новини
Loading...