Дівчина-підліток з Городенки винесла з магазину продуктів та алкоголю на півтори тисячі гривень, щоб влаштувати вечірку

Пригода трапилася в одному з супермаркетів міста. До чергової частини Городенківського відділу поліції звернулася керуюча одного із супермаркетів міста і повідомила про те, що у магазині...

Пригода трапилася в одному з супермаркетів міста.

До чергової частини Городенківського відділу поліції звернулася керуюча одного із супермаркетів міста і повідомила про те, що у магазині скоєно крадіжку дорогого алкоголю та продуктів харчування на суму понад 1500 гривень.

Проведеними розшуковими заходами та завдяки відеоінформації, вилученій з камер відеонагляду правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 17-річна місцева мешканка.

Дівчина зайшла до магазину та скористалася тим, що за її діями, як вона думала, ніхто не спостерігає тож вибравши алкогольні напої та продукти харчування, зокрема по пляшці лікеру «Шеріданс» та віскі “Джек Деніелс”, 1 банку шоколадного крему “Нутелла”, упаковку цукерок “Фереро”, консервовану банку “червоної ікри”, жувальну гумку “Орбіт” — 5 шт., шоколадний “Кіндер”, дитячі шкарпетки — 2 шт. всього на загальну суму 1533 гривні, склала в свій рюкзак та вийшла з магазину не оплативши.

У скоєному зловмисниця зізналася та розповіла що викрадене спожили того ж вечора за спільним застіллям з друзями.

За цим фактом правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від мінімального у вигляді штрафу до максимального — позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...