У Коломиї горіла паперова фабрика (фото)

За минулу добу в області зареєстровано 7 пожеж. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА. Зокрема, 21 квітня о 19.32 годині у Коломиї...
За минулу добу в області зареєстровано 7 пожеж. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

Зокрема, 21 квітня о 19.32 годині у Коломиї на вулиці Фабрична виникла пожежа недіючої будівлі цеху колишньої «Паперової фабрики». 

Нагадаємо, Коломийська паперова фабрика ще у 2011 році була включена до переліку об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації шляхом продажу з аукціону. Вже через рік підприємство припинило свою виробничу діяльність.

Знову про фабрику заговорили аж у жовтні 2016 року. Тоді правоохоронці викрили начальника регіонального відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області Зіновія Жовніра, під час одержання ним частини хабара у розмірі 20 тис доларів від посередника.

Як пояснив генпрокурор України Юрій Луценко, Жовнір вимагав неправомірну вигоду у розмірі 150 тис доларів за сприяння у зменшенні оціночної вартості приміщень ДП «Коломийська паперова фабрика» на 8 млн грн під час їх приватизації.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...