Google запустив віртуальний тур дерев’яними церквами Карпатського регіону

Компанія Google у співпраці з Міністерством культури України запустила віртуальний турдерев’яними церквами Карпатського регіону, приурочений до Міжнародного дня пам’яток та історичних місць, повідомляється в блозі...

Компанія Google у співпраці з Міністерством культури України запустила віртуальний турдерев’яними церквами Карпатського регіону, приурочений до Міжнародного дня пам’яток та історичних місць, повідомляється в блозі компанії.

 

zn.ua
Всього до списку дерев’яних церков Карпатського регіону ЮНЕСКО включено 16 – 8 з них розташовані в Україні і 8 у Польщі. Церкви можна розділити на 4 типи архітектури: гуцульський (Україна), галицький (чотири в Україні та дві на території Польщі), бойківський (дві в Україні і одна в Польщі) і лемківський (всі п’ять на території Польщі).
 

zn.ua
 

Завдяки 360° панорамам тут можна не тільки оглянути будівлі церков зовні та погуляти по навколишній території, а й зайти всередину, повідомляють у компанії Google. 3D-тури всіх цих церков є доступними і в режимі Street View на картах Google.

Категорії
Подорожі
Новини
Loading...