На березі Дністра “Просвіта” організувала наметовий табір

Наприкінці липня на околиці с. Новий Мартинів, на березі Дністра, представники Івано-Франківської ОО «Просвіта» організували та провели оздоровчо-відпочинковий наметовий табір «Нам пора для України...
Наприкінці липня на околиці с. Новий Мартинів, на березі Дністра, представники Івано-Франківської ОО «Просвіта» організували та провели оздоровчо-відпочинковий наметовий табір «Нам пора для України жить!».

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Цьогорічний захід присвячений 101-ій річниці битви січових стрільців на горі Лисоня. У програмі табору, окрім відпочинкe, вивчали історію боротьби січових стрільців, зустрічались із вояками УПА та учасниками антитерористичної операції на сході України. Також проводились духовні бесіди та навчання, відвідування літургій у місцевому храмі.

Діти пройшли справжній патріотичний спортивно-туристичний вишкіл із здоровим та калорійним харчуванням на мальовничій місцині рідного краю. Тут вони розкрили свої творчі здібності та виявили таланти.

До організації наметового містечка на теренах Галицького району також долучилися відділ молоді та спорту райдержадміністрації, сільські голови Тенетниківської та Бовшівської сільських рад Михайло Кропельницький та Ганна Очкур, місцевий парох о. Ярослав Озарків.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...