Триместрового навчання в івано-франківських школах не буде. ВІДЕО

У Департаменті освіти цю інформацію, котра активно розповсюджувалась у соцмережах, спростували. Як і раніше, навчальний рік поділятиметься на семестри.  Загалом, суттєвих змін цьогоріч не...

У Департаменті освіти цю інформацію, котра активно розповсюджувалась у соцмережах, спростували. Як і раніше, навчальний рік поділятиметься на семестри.

 Загалом, суттєвих змін цьогоріч не передбачається. Натомість, освітяни продовжуватимуть дотримуватися минулорічних нововведень, що стосуються вербального оцінювання першачків, та нерозголошення результатів контрольних робіт.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу 402

“Учитель вголос на уроці не виголошує дитині оцінку. Тобто, як ми колись виголошували: “Петрик сьогодні отримав 10 балів, а Марічка 9″ — такого не буде. Тільки батьки, прийшовши до школи і, з дозволу вчителя, розгорнувши класний журнал, зможуть ознайомитися з оцінками”, — розповідає Наталія Микула, заступник начальника Департаменту освіти. 

Також кожна школа України тепер сама визначатиме, чи в навчальній програмі буде урок хритиянської етики. Усі заклади Івано-Франківска, які вже подали навчальні плани у Департамент для затвердження, залишили християнську етику.  

Категорії
Новини
Новини
Loading...