Вчителька, яка повернула власнику загублений гаманець, отримає премію

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив департаменту освіти відзначити вчительку, яка днями повернула знайдений гаманець з кругленькою сумою.   Як відомо, нещодавно до поліції...
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив департаменту освіти відзначити вчительку, яка днями повернула знайдений гаманець з кругленькою сумою.

 

Як відомо, нещодавно до поліції звернулась вчителька Івано-Франківської ЗОШ №22 Христина Гуверак. На Коновальця жінка знайшла гаманець, де було 7514 гривень та документами.Тож хотіла повернути їх власнику. Патрульні встановили особу власника документів та повернули загублений гаманець, пише Бліц-інфо.

Вчора під час оперативної наради заступник начальника патрульної поліції Івано-Франківська Олег Сердюк звернувся до мерії з проханням відзначити вчинок вчительки. Мовляв, сума чимала, а для вчительки – тим більше. Тим не менш, вона без вагань повернула його власнику.  

“Це гарний приклад для наслідування, тому пропонуємо відзначити її за такий вчинок. Такі приклади дуже важливі, бо показують рівень свідомості громадян”, – зауважив Сердюк.

Міський голова Руслан Марцінків погодився з такою пропозицією та доручив директору департаменту освіти Ігорю Смалю відзначити вчительку грамотою та премією.

Категорії
Новини
Новини
Loading...