Довічне ув’язнення за вбивство правоохоронця: у Раді зареєстрували новий законопроект

Законопроект №7451 зареєстрували народні депутати від фракції “Блок Петра Порошенка і групи” Відродження”. У Верховній Раді зареєстрували проект закону, яким пропонують карати за вбивство...

Законопроект №7451 зареєстрували народні депутати від фракції “Блок Петра Порошенка і групи” Відродження”.

У Верховній Раді зареєстрували проект закону, яким пропонують карати за вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу на довічне ув’язнення. Законопроект під номером 7451 опублікований на сайті Ради.

Його авторами є народні депутати Віктор Король, Микола Паламарчук (фракція БПП), Віктор Развадовський (група “Відродження”).

У законопроекті, зокрема, прописано, що “вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу чи його близьких родичів у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, а також члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця у зв’язку з їх діяльністю з охорони громадського порядку, вчинені із застосуванням холодної або вогнепальної зброї, вибухових речовин або вибухових пристроїв або застосуванням інших технічних або тра спортних засобів, караються довічним позбавленням волі “.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські відвідали колег у зоні АТО. ФОТО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...