У Франківську відбулась чергова зустріч школи християнського аніматора. ФОТО

У неділю, 18 листопада, учасники школи християнського аніматора вже вдруге цього року зустрілися під крилом католицької школи-гімназії св. Василія Великого з благословення Митрополита Володимира Війтишина. “Бути...

У неділю, 18 листопада, учасники школи християнського аніматора вже вдруге цього року зустрілися під крилом католицької школи-гімназії св. Василія Великого з благословення Митрополита Володимира Війтишина.

“Бути руками, ногами і голосом Ісуса” – з такими словами звернувся до слухачів школи християнського аніматора о. Володимир Лукашевський, повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Євангеліє, яке всі добре знаємо, про милосердного самарянина, отець, під час Божественної Літургії, інтерпретував нас людей у ролі того чоловіка, який переходив з Єрусалиму до Єрихону.

Подібно ми мандруємо із земного життя в небесне. А тим милосердним самарянином для нас є ніхто інший як Ісус. Який загоює наші рани, тобто прощає гріхи, помазує їх оливою, тобто зсилає благодать Духа Святого, очищає вином, тобто дарує нам себе у виді Хліба і Вина. Приводить нас до заїзду, яким є церква. Для чого? Для того, щоб ми ішли і робили так само” – зазначає проповідник.

Після спільної молитви, щоб розімнути м’язи, молодь повеселилася, танцюючи банси.

Специфіка цьогорічної програми дещо відрізняється від минулорічної, оскільки зараз утворилося два курси слухачів. Кожен з яких мав змогу прослухати тренінг від п. Ірини Вишинської – психолога, консультанта з психотерапії, про особливості поведінки дітей підліткового віку.

Тим, як готувати та проводити ігри ділилася Ірина Гураль. Також молодь дізналася, як організувати табір та складати розпорядок дня, від брата Богдана Сабало – префекта ІФДС.

Учасники мали змогу й зайнятися рукоділлям, а саме – квілінгом. Заняття провела Вікторія Гуринович.

Зустріч пройшла продуктивно. Кожен присутній почерпнув для себе щось корисне та нове, щоб потім могти поділитися з іншими.

Читайте також: Митрополит Володимир Війтишин звернувся до студентів, вітаючи їх з професійним святом. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...