Внаслідок ДТП на Прикарпатті, минулої доби травмувалися троє людей

Дорожньо-транспортні пригоди вчора, 7 лютого трапилися в Тисменицькому, Рожнятівському та Городенківському районах. Найрезонансніша з них сталася близько 16 год на залізничному перегоні Хриплин-Братківці в...

Дорожньо-транспортні пригоди вчора, 7 лютого трапилися в Тисменицькому, Рожнятівському та Городенківському районах.

Найрезонансніша з них сталася близько 16 год на залізничному перегоні Хриплин-Братківці в селі Черніїв Тисменицького району. Водій сідлового тягача «MAN» з причепом на нерегульованому переїзді проявив неуважність та не зважаючи на те, що по колії наближався поїзд, виїхав транспортним засобом на залізничний переїзд, внаслідок чого відбулося зіткнення з пасажирським поїздом сполученням «Ворохта-Київ», – пише Фіртка.

У результаті ДТП водій автомобіля, 26-річний житель Миколаївської області, отримав тілесні ушкодження у вигляді забій головного мозку, його доставили до лікувального закладу. На водія-порушника правоохоронці склали протокол за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Цього ж дня близько 13 години 45 хвилин аварія трапилася в селищі Перегінське, що на Рожнятівщині. 43-річний мешканець району, керуючи автомобілем “ВАЗ 2105”, не врахував дорожню обстановку, не справився із керуванням та допустив наїзд на 51-річного пішохода. Чоловік у цей час рухався серединою проїжджої частини дороги.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забій головного мозку. У водія взято кров на алкоголь – тверезий.

Ще одна дорожньо- транспортна пригода трапилася у селі Чернятин Городенківського району. Як попередньо встановлено правоохоронцями, близько 19 години автомобіль «Honda Civic», яким керував 21-річний мешканець Коломийщини, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем “ЗАЗ-Daewoo” під керуванням 51-річного жителя міста Коломия.

У цій аварії постраждала пасажирка автомобіля марки “ЗАЗ-Daewoo”, 53-річна жителька Коломиї. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці та тупої травми грудної клітки. Встановлено, що обидва водії були тверезими.

За фактами ДТП на Рожнятівщині та в Городенківському районі слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Поліція Прикарпаття звертається із застереженням до водіїв та пішоходів: ваша безпека та безпека інших учасників дорожнього руху залежить від вашої відповідальності та дисциплінованості на дорозі, дотримання вами правил дорожнього руху.

Читайте також:  На Прикарпатті автомобіль збив пішохода, який вибіг на дорогу у недозволеному місці. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...