На Прикарпатті відбулася VII Всеукраїнська проща медичних працівників. ФОТО

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров`я, 08 червня 2019 року, організувала VII Всеукраїнську прощу медичних працівників до цариці Прикарпаття у Гошеві, під гаслом:...

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров`я, 08 червня 2019 року, організувала VII Всеукраїнську прощу медичних працівників до цариці Прикарпаття у Гошеві, під гаслом: «Моє милосердя змінює світ».

Архієрейську Божественну Літургію очолив преосвященний владика Петро Лоза, ЧНІ, єпископ-помічник Сокальсько-Жовківський, повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

По закінчені Святої Літургії, процесія вирушила до місця де відбувся чин освячення Хреста, який встановили на знак вшанування та пам`яті про всіх медичних працівників, котрі загинули під час військових дій на Сході України.

Наступним у програмі був концерт дзвонів, лунали дзвони карильону, «Дзвони Ясної Гори».

Після невеликої перерви була відслужена Хресна Дорога з розважаннями, котру провадили медики, у наміренні всіх які несуть медичну службу у зоні бойових дій, за Господню опіку над ними.

Молебнем до Христа Чоловіколюбця, та Архієрейським благословенням закінчили молитовну програму.

У прощі взяли участь медичні капелани всіх архієпархій, які прибули зі своїми прочанами – медиками. Організатори стверджують, що за приблизними підрахунками понад 2500 прочан взяли участь в паломництві.

Читайте також: На батьківщині блаженного Симеонa Лукача пройшла масштабна проща родин. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...