Як складають присягу новообрані нардепи від Прикарпаття. ФОТО

У Верховній Раді новообрані народні депутати склали присягу. Складання присяги відбулося на урочистому засіданні Верховної Ради. Текст присяги виголосив найстарший за віком депутат Юлій Йоффе....

У Верховній Раді новообрані народні депутати склали присягу.

Складання присяги відбулося на урочистому засіданні Верховної Ради. Текст присяги виголосив найстарший за віком депутат Юлій Йоффе.

До 13:00 год новообрані депутати мають особисто підписати текст присяги. Після цього розпочнеться перше засідання нового парламенту, передає Фіртка.

Деякі нардепи від Прикарпаття вже підписали текст присяги та поділилися світлинами на своїх сторінках у соцмережах.

Присягаю на вірність Україні. Зобов’язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу.
Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов’язки в інтересах усіх співвітчизників.

#савчукоксана #народнийдепутат #верховнарада #іванофранківськ#командамарцінківа

Коли, я зареєстрував свою нотаріальну діяльність, я отримав посвідчення номе 29.

Сьогодні, 20 років потому, мій номер 290.

Той самий 29 і нуль.

Нічого на змінне.

Все буде Ок.

Все буде Україна!

Нагадаємо, на Івано-Франківщині з семи обраних депутатів по мажоритарних округах – один безпартійний, одна представниця ВО «Свобода» і п’ятеро від «Слуги народу». За партійним списком до парламенту потрапили четверо прикарпатців: усі від «Слуги народу». Так вийшло, бо у прохідних частинах списків інших партій, які подолали виборчий бар’єр, мешканців нашої області не виявилося.

 

 

Категорії
Політика
Новини
Loading...