У Вовчинці п’яний водій зніс електроопору. ФОТО

Сьогодні, 16 грудня, у приміському селі Вовчинець трапилась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили очевидці у Телеграм-чаті “Франківсь-112”, пише “Галицький кореспондент”. “В наслідок ДТП у селі...

Сьогодні, 16 грудня, у приміському селі Вовчинець трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомили очевидці у Телеграм-чаті “Франківсь-112”, пише “Галицький кореспондент”.

“В наслідок ДТП у селі Вовчинець перекрита дорога, пошкоджена електроопора, над проїжджою частиною провисають кабелі електромереж. Проїзд через міст заблоковано поліцією”, – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі патрульної поліції в Івано-Франківській області повідомили, що аварія сталась без потерпілих на вулиці Вовчинецька 45. Там водій авто здійснив врізався в електроопору.

На місці події патрульні виявили авто “Мерседес” та групу місцевих жителів, які вийшли на місце ДТП. Поспілкувавшись із громадянами, правоохоронці встановили, що з автомобіля на момент ДТП вийшов один чоловік, він залишився біля автівки. Люди вказали на громадянина 1986 року народження, який мав явні ознаки сп’яніння та кров на лиці. Чоловік стверджував, що не керував автомобілем, але був пасажиром на передньому правому сидінні.

Оглянувши салон, правоохоронці помітили, що подушка безпеки пасажира не деформована та не зігнута на відміну від подушки безпеки водія, на якій ще й були сліди крові.

Через ще поліцейські встановили, що авто керував вищевказаний чоловік. Він відмовився від проходження освідчення. На нього склали матеріали по ст.126ч.1, ст.130ч1, ст124 КУпАП. Машину евакуювали.

Внаслідок ДТП пошкоджено електроопору через що над проїзною частиною повисли проводи, що створює загрозу безпеці дорожнього руху. Так як відповідні служби не працюють в нічний час, дану частину дороги огороджено та здійснено охорону місця події до приїзду ремонтних служб.

Фото – “Франківськ-112”.

Читайте також: ДТП на Надвірнянщині: 38-річного чоловіка госпіталізовано

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...