Українці Німеччини передали дарунки на Миколая дітям коломийських захисників України. ФОТО

Українці з німецького міста Ляйпціґ приготували сюрпризи до свята Миколая для неповнолітніх дітей загиблих воїнів та дітей ветеранів з інвалідністю з Коломийщини. Блакитні сани з...

Українці з німецького міста Ляйпціґ приготували сюрпризи до свята Миколая для неповнолітніх дітей загиблих воїнів та дітей ветеранів з інвалідністю з Коломийщини.

Блакитні сани з янголятами вже принесли і до Коломиї ці подарунки та найкращі побажання маленьким українцям, повідомив у Facebook писанкар, учасник АТО Олег Кіращук, пише “Дзеркало медіа”.

“Щиро дякуємо пані Оксані Макогон, волонтерам та меценатам, які цьогоріч спільними зусиллями підготували 101 подарунок для дітей захисників України з Коломиї, Львова, Володимира-Волинського, Чорткова, Кам’янця-Подільського, Харкова Житомирської області та її районів… На фото – пакування дарунків у Ляйпціґу, та момент, коли ми з Лілею Чепіль отримали велику коробку від Св.Миколая, де були менші пакунки з подарунками. Всього подарунки отримають 6 дітей”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Офіційний курс: гривня ще трохи зміцніла

Категорії
Новини
Новини
Loading...