Минулої доби на Прикарпатті сталося 6 пожеж

За минулу добу пожежникам районних та Івано-Франківського обласного підрозділів пожежної охорони доводилося 6 разів виїжджати на пожежі. Про це інформує прес-служба управління ДСНС в області. Зокрема, о...

За минулу добу пожежникам районних та Івано-Франківського обласного підрозділів пожежної охорони доводилося 6 разів виїжджати на пожежі.

Про це інформує прес-служба управління ДСНС в області.

Зокрема, о 06:59 в селі Мишин Коломийського району виникла пожежа покрівлі та перекриття недіючої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі на площі 100 м.кв. та пошкоджено покрівлю та перекриття на площі 150 м. кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 08:20 в селі Марківка Тисменицького району виникла пожежа газової труби на вводі до житлового будинку в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено газову трубу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:10 в Калуші на вулиці Олеся сталося загорання газової труби на вводі до житлового будинку в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено газову трубу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:57 в селі Криворівня Верховинського району виникла пожежа 2-х поверхового дерев’яного приватного житлового будинку. Вогнем пошкоджено будівлю на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

29 грудня о 20:05 у Верховині на вулиці Жабєвській виникла пожежа моторного відсіку та салону легкового автомобіля «ДЕО Ланос», який знаходився в приміщенні гаражу в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено моторний відсік та салон автомобіля на площі 3 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

30 грудня о 03:50 в місті Городенка на вулиці Чайки виникла пожежа твердопаливного котла розташованого в гаражі приватного житлового будинку. Вогнем пошкоджено котел на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: Генерал-лейтенант Олександр Сирський привітав з новорічними святами та Різдвом бійців 10 гірсько-штурмової бригади. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...