У Надвірнянському районі підніматимуть вантажівку: частково перекриють рух

У суботу ввечері, 28 грудня у селі Цуцилів на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів» трапилась аварія. Там з’їхав в кювет та перекинувся вантажний автомобіль «SCANIA», що...
У суботу ввечері, 28 грудня у селі Цуцилів на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів» трапилась аварія.

Там з’їхав в кювет та перекинувся вантажний автомобіль «SCANIA», що належить мережі автозаправок «ОККО» з цистерною для перевезення газу на 20 тонн, інформує управління цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.  

У понеділок, 30 грудня на місці дорожньо-транспортної події проводилися заходи з перекачування газу в іншу автоцистерну на базі вантажного автомобіля марки «MAN».

Для забезпечення безпеки під час проведення робіт залучено резервне відділення на АЦ ДПРЧ-11 м. Надвірна та чергову зміну ОКЦ У ДСНС в області (всього 2 од. техніки, 8 чол.). Для регулювання дорожнього руху залучено 2 наряди поліції в кількості 6 чоловік.

Станом на 14.25 годину 30 грудня роботи по перекачуванню газу припинено, викачано орієнтовно 20% газу (4 – 4,5 т), від’єднано автомобільний тягач від цистерни. Подальше відкачування газу технічно не можливе без встановлення автоцистерни на колеса.

Сьогодні, 31 грудня з 10 години будуть проводитись роботи із підняття транспортного засобу. Задля безпеки громадян дорога в селі Цуцилів тимчасово буде перекрита.

Поліцейські забезпечують правопорядок, а також пропонують об’їзд.

Правоохоронці Івано-Франківщини поставили два пости: у селі Назавизів, Надвірнянського району і в селі Черніїв, Тисменицького району та інформують водіїв, де можна об`їхати заблоковану дорогу. Також поліцейські повідомляють водіям, які планують проїзд через село Цуцилів, що там можливий затор.

Читайте також: На вулиці 24 Серпня автомобіль заїхав у дерево. ФОТО

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...