В Івано-Франківську роздаватимуть одяг для потребуючих. ФОТО

У четвер, 6 лютого на парафії Зіслання Святого Духа УГКЦ (м.Івано-Франківськ, вул.Коновальця, 105) з благословення отця-адміністратора Михайла Віхотя молитовна спільнота “Святого Миколая” розпочала благодійну...
У четвер, 6 лютого на парафії Зіслання Святого Духа УГКЦ (м.Івано-Франківськ, вул.Коновальця, 105) з благословення отця-адміністратора Михайла Віхотя молитовна спільнота “Святого Миколая” розпочала благодійну акцію по роздаванню одягу для потребуючих.

Мета акції – зробити добру справу і допомогти незаможним, багатодітним і просто бідним людям, для яких купівля речей – непосильна стаття витрат. Учасники спільноти Святого Миколая планують проводити акцію щочетверга о 15:00 год. на подвір’ї перед храмом Зіслання Святого Духа. Про повідомляє інформаційний центр парафії Зіслання Святого Духа УГКЦ.

“Запрошуємо також передавати власні речі малозабезпеченим. Але перед тим, як передати річ для користування потребуючим Ви повинні задати головне питання – «Одягнув би я цю річ?» Якщо відповідь позитивна – можете сміливо віддавати річ, ні – викидайте її. Ви передаєте речі таким саме людям, як і Ви, тільки обставини їхнього життя склалися іншим чином. Також речі для передачі необхідно випрати. Є ситуації, коли людині потрібно надягнути річ тут і зараз. Тому, річ повинна бути охайною. Речі повинні бути з працюючими блискавками, замками, без дірочок і плям. Висловлюємо подяку всім, хто допомагав, допомагає та буде допомагати в даному напрямку!”, – закликають організатори акції.

Читайте також: На Прикарпатті з’являться “Поліцейські офіцери громади”

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...