У Франківську патрульні привітали свою активну 83-річну підписницю. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 6 березня, патрульна поліція області завітала до пані Катерини Різак, мешканки Богородчанщини. Вона виграла у розіграші від патрульної поліції сумки із світловідбивачами. Разом...

Сьогодні, 6 березня, патрульна поліція області завітала до пані Катерини Різак, мешканки Богородчанщини. Вона виграла у розіграші від патрульної поліції сумки із світловідбивачами.

Разом з патрульними привітали переможницю і журналісти МІСТА.

Пані Катерині 83 роки, і вона активна користувачка фейсбуку. Часто бере участь у розіграшах і виграє. У цьому їй допомагає її онука. Серед уподобаних сторінок – патрульна поліція Івано-Франківської області і Нацполіція.

Проживає Катерина Різак у селі Скобичівка. Переможниця разом з онукою нас зустрічають на подвір’ї. Виграну сумку, квіти та цукерки вручає Андрій Киричук, заступник начальника Управління патрульної поліції області.

“Ми хочемо Вам подякувати за підтримку поліції, активність у фейсбуку загалом. Користуйтеся сумкою, особливо, у темну пору доби. Також вітаємо Вас зі святом весни. Здоров’я та всього найкращого”, – привітав переможницю Киричук.

Звісно, робимо фото на пам’ять.

Пані Катерина розповідає, що їздить на велосипеді, читає книжки, порається біля хати. А в Інтернеті часто виграє, до прикладу, насіння овочів.

Взяти участь у розіграші допомогла онука. Коло неї бабуся вчиться, як то користуватися фейсбуком.

“Пані Катерина – активна користувачка соціальних мереж. Ми приємно здивовані, що вона веде активний спосіб життя. Раді, що у нас такі підписники. Ми часто бачимо “лайки” на пости, які викладає патрульна поліція області і Нацполіція”, – каже Христина Мриглід, речниця патрульної поліції.

Читайте також: У Франківську біля вокзалу з’явився штаб охорони порядку. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...