Коли підтримка важлива: боєць АТО проходить реабілітацію після травми, а допомагають йому колеги. ВІДЕО

Після багатьох ротацій в зону АТО від підрозділу Батальйону патрульної служби поліції особливого призначення “Івано-Франківськ”  при обласній поліції Руслан Хомин поїхав за кордон на...

Після багатьох ротацій в зону АТО від підрозділу Батальйону патрульної служби поліції особливого призначення “Івано-Франківськ”  при обласній поліції Руслан Хомин поїхав за кордон на роботу та отримав травму голови.

Про це інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

На чоловіка взимку 2019 року напали невідомі. Іспанські поліцейські затримали зловмисників і досі тривають слідчі дії. Руслана довго лікували за кордоном, а в липні 2019 минулого року транспортували на Прикарпаття.

Долучилися усі побратими, щоб допомогти бійцю і транспортувати його додому: місцеві АТОвці, правоохоронці Івано-Франківщини та Міністр внутрішніх справ України. Зараз Руслан проходить реабілітацію.

“Поліцейські Івано-Франківщини спільно з бійцями АТО і надалі допомагатимуть чоловіку у лікуванні, вирішується питання щодо подальшого проходження реабілітації на рідному Прикарпатті. Слава Україні! Героям Слава!” – йдеться в дописі.

Читайте також: Україна закриває кордон для іноземців

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...