У Франківську продовжують оновлювати двори. ФОТО

На вулиці Республіканській завершують ремонт двору. Роботи з благоустрою охопили 4 адреси. Такий комплексний підхід дозволив оновити цілий квартал і вже зовсім скоро двір...

На вулиці Республіканській завершують ремонт двору. Роботи з благоустрою охопили 4 адреси. Такий комплексний підхід дозволив оновити цілий квартал і вже зовсім скоро двір стане зручним та функціональним.

Депутат міської ради Ігор Корсун зауважив, що тут доволі великий об’єм роботи. Адже, окрім влаштування дорожнього покриття та ремонту пішохідних доріжок, тут зробили парковку, а також систему дощової каналізації. Її, до слова, у цих дворах не було. А це у свою чергу ставало причиною застою води, йдеться на сайті міського голови.

“Двір доволі старенький і не був функціональним у сучасних умовах. Тому тут облаштували парковку, щоб вирішити проблему із стихійним паркуванням. Ремонтувати вирішили комплексно. Розпочали з двору біля будинку №3, тоді біля 5а, 15, що на вулиці Республіканській. А вже зараз перейшли на вул. Республіканську, 17 – Матейки, 24”, – пояснив депутат.

Самі жителі дуже втішені новими змінами подвір’я. І з нетерпінням чекають на завершення усіх робіт. А дуже просять ще встановити лавочки. Із цим побажанням погодився міський голова Руслан Марцінків та запевнив, що вже незабаром, після завершення всіх робіт, їх встановлять.

Руслан Марцінків наголошує, що попри важкий фінансовий рік, роботи з ремонту у дворах продовжуються.

“Ми не плануємо зупинятися. Можливо, не все бажане вдається здійснити одразу, але поступово вдається реалізовувати заплановане. Тому насамперед дякую підприємцям, які розуміють ситуацію і погоджують працювати у борг. Зараз вже на завершенні двір на вулиці Чорновола, 142-144. Він тут поблизу. Не забуваємо і про зелені зони. От зараз тривають роботи у парку Воїнів Афганців”, – розповів міський голова.

За його словами, минулого року відремонтували дорогу на вул. Республіканській. А у цьому році пообіцяли відновити двір. Тож тепер виконують обіцянку.

Читайте також: У міського голови Коломиї виявили коронавірус

Категорії
Місто
Новини
Loading...