На Прикарпатті рятувальники навчають населення правилам пожежної безпеки. ФОТО

Як відомо, пожежам легше запобігати, ніж ліквідовувати їх трагічні наслідки. І в цьому велике значення має інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення. Це добре усвідомлюють рятувальники...

Як відомо, пожежам легше запобігати, ніж ліквідовувати їх трагічні наслідки. І в цьому велике значення має інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення.

Це добре усвідомлюють рятувальники Прикарпаття, організовуючи навчання населення, під час яких нагадують людям правила безпеки життєдіяльності, навчають їх, як правильно діяти, щоб не трапилося біди. З цією метою працівники Надвірнянського РВ управління ДСНС в області провели навчання з працівниками Делятинського психоневрологічного інтернату, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Під час заходу рятувальники нагадали людям основні правила пожежної безпеки, розповіли про важливість правильного використання газових та електричних приладів, пічного опалення, а також про те, як правильно діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Також працівники Служби порятунку продемонстрували присутнім як правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Хочеться сподіватися, що такі заходи змусять людей більш відповідально ставитися до безпеки власного життя та уникнути трагедій на пожежах у майбутньому.

Читайте також: Ланчинська громада до кінця літа відкриє “Ворота у Карпати”

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...